Ταλέντα υπό παρακολούθηση και ανάδειξη

Η διοίκηση και ο προπονητής θα επαναλάβουν ένα εγχείρημα που δοκιμάστηκε και πέτυχε…

Η διοίκηση του Άρη, σε συνεργασία με τον Κώστα Καϊάφα, θα ανεβάσει τον πήχη ενόψει της επόμενης σεζόν. Με τις προσθήκες που θα κάνουν, θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν την ομάδα πιο δυνατή σε όλες τις γραμμές.

Το εγχείρημα με την προώθηση πολλών Κύπριων ποδοσφαιριστών πέτυχε, αφού αναδείχθηκαν πολλοί από αυτούς κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Όπως πληροφορούμαστε, θα περάσουν από κόσκινο και άλλοι συμπατριώτες μας με στόχο να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία θα ξαναπιάσουν δουλειά από σήμερα, στρέφοντας την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ουραγό Εθνικό. Οι πράσινοι βρίσκονται εννιά βαθμούς μακριά από τον προσεχή τους αντίπαλο και με νίκη θα σβήσουν κάθε πιθανότητα υποβιβασμού τους.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι ευχαριστημένη από τη βαθμολογική συγκομιδή της, όμως θέλει να ανέβει όσο πιο ψηλά μπορεί για να νιώσει πιο άνετα. Η σεζόν κρίνεται πετυχημένη και αν έρθει ακόμη μια νίκη στο προσεχές παιχνίδι, θα μπορεί να γίνει με περισσότερη άνεση ο μετεγγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, εκτός πλάνου είναι ο τραυματίας Παναγή. Από εκεί και πέρα, ο Χαραλάμπους αναμένεται να ακολουθήσει και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, αλλά συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή και να τεθεί στη διάθεση του Καϊάφα. Μέχρι το παιχνίδι μεσολαβούν άλλες πέντε προπονήσεις, άρα υπάρχει χρόνος για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να γυμναστεί σε φουλ ρυθμό.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ