aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤα πρώτα συμπεράσματα του νέου κόουτς…

Τα πρώτα συμπεράσματα του νέου κόουτς…

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διοίκηση του Άρη προχώρησε στην αλλαγή προπονητή, αφού θεωρεί πως αυτή θα βοηθήσει για να αλλάξει η ομάδα προς το καλύτερο. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Τόνι Αντωνίου, έκανε ξεκάθαρο πως πιστεύουν στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών τους και αυτό που χρειάζεται είναι σωστή διαχείριση.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα στα δύο φιλικά που θα δώσει στην Ρουμανία για να εξάγει συμπεράσματα. Το πρώτο ήταν προγραμματισμένο χθες βράδυ με την Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ το δεύτερο θα διεξαχθεί αύριο με την Κλουζ. Με την επιστροφή στην Κύπρο, θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Τσίρειο.

Οι πράσινοι «καίγονται» για βαθμολογική ανάκαμψη και αν αυτό έλθει άμεσα, με την πρώτη παρουσία στον πάγκο του νέου προπονητή, τότε θα ανέβει και η ψυχολογία της ομάδας. Το διάστημα της διακοπής κρίνεται ωφέλιμο, καθώς θα είναι απόλυτα έτοιμοι και οι Πάγκαλος και Αλέξε, που αποκτήθηκαν τελευταίοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ