aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτον Άρη έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά

Στον Άρη έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά

Χωρίς τους Στιβ Γιαγκό και Γιεβγέν Γιαμπλόνσκι, οι οποίοι κλήθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες, συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Άρη ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης (3/4) με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η όρεξη των ανθρώπων της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχει ανοίξει για τα καλά μετά τις δύο διαδοχικές νίκες που τους έφεραν στο -6 από την κορυφή και στο -1 από τη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκφράζεται παράλληλα η αισιοδοξία ότι κόντρα στους πρωτοπόρους συμπολίτες τους μπορούν να πανηγυρίσουν το τρίτο τους σερί τρίποντο για πρώτη φορά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σε μια πολύ σπουδαία προσθήκη στην προπονητική ομάδα προχώρησε εν τω μεταξύ χθες ο Άρης, που ανακοίνωσε την πρόσληψη του πολύπειρου, δρα Χρήστου Παπαδόπουλου, ο οποίος θα έχει καθήκοντα γυμναστή. Πρόκειται για 58χρονο Ελλαδίτη προπονητή, που διαθέτει εντυπωσιακό βιογραφικό, με θητεία μεταξύ άλλων σε Σάλκε και Στουτγκάρδη, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι στην Καϊράτ Αλμάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ