aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτόχος άλλες δύο μετεγγραφές

Στόχος άλλες δύο μετεγγραφές

Μέχρι τη Δευτέρα, μέρα που προγραμματίστηκε η επίσημη παρουσίαση του έμψυχου δυναμικού του Άρη (στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας στο Τσίρειο), ίσως ανακοινωθούν άλλες μία ή δύο προσθήκες.

Αυτή θα είναι η επιδίωξη της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας. Στο ρόστερ παραμένουν ανοιχτές θέσεις, καθώς ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήθελε να διαπιστώσει πού θα παρατηρηθούν αδυναμίες και να προχωρήσει σε ενίσχυση εκεί που επιβάλλεται.

Ο χρόνος πιέζει σε κάποιο βαθμό τον Θαλή Θεοδωρίδη, ο οποίος καλείται να λάβει αποφάσεις για τον βασικό κορμό που θα στηριχθεί η ομάδα του τη νέα σεζόν αλλά και για το αρχικό σχήμα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό, με αντίπαλο την Παρεκκλησιά. Το θετικό είναι πως, υπάρχει έτοιμος κορμός από την περσινή σεζόν, στον οποίο θα στηριχθεί στο ξεκίνημα. Οι Θεοφίλου, Χριστοφόρου, Ευσταθίου, Παναγή, Μαραγκουδάκης, Κύπρου, Αντωνίου.

Οι έξι Κύπριοι και ο Ελλαδίτης επιθετικός, θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά του Άρη στη νέα περίοδο, με την ελπίδα πως οι νεοφερμένοι θα προσδώσουν το κάτι παραπάνω και θα κάνουν την ομάδα ακόμη πιο ισχυρή. Η περσινή σεζόν επεφύλαξε σκληρή δοκιμασία στην αρχή, όμως στη συνέχεια οι πράσινοι εξέπληξαν με τις εμφανίσεις τους και πήραν άριστα.

Αν μπορέσει ο νέος προπονητής να δημιουργήσει έγκαιρα ένα συμπαγές σύνολο, με παλιούς και νέους, τότε ο Άρης θα είναι σε θέση να διεκδικήσει επιτυχίες ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, γεμίζοντας την ομάδα μας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δίνοντάς της ψυχολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ