aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται ψυχή και καρδιά…»

«Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται ψυχή και καρδιά…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H νίκη επί του Εθνικού, η πρώτη στο πρωτάθλημα, ήταν απαραίτητη για τον Άρη, που έψαχνε για ένα νέο ξεκίνημα στη σεζόν, όμως επιβάλλεται και ανάλογη συνέχεια. «Η νίκη έχει δώσει τη ψυχολογία που χρειαζόταν η ομάδα, όμως δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Αν δεν δώσουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους οι ποδοσφαιριστές, βαθμοί δεν θα έλθουν. Δεν θέλω να τιμωρώ τους ποδοσφαιριστές, ούτε να βάζω πρόστιμα, όμως πρέπει να καταλάβουν πως στο ποδόσφαιρο χρειάζεται ψυχή και καρδιά», τόνισε στο «Goal» ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους.

Οι πράσινοι με τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο τους, έκαναν μια νέα αρχή και με τους έξι βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει στις πρώτες εννέα αγωνιστικές, αισιοδοξούν σε καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα αποφασίσει μετά και την τελευταία σημερινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα στον αυριανό αγώνα στο Παφιακό. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο Μαραγκουδάκης, ενώ στη θέση του Αλέξε, που έδειξε πως ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος, θα αγωνιστεί ο Πάγκαλος.

Εξάλλου, οι πράσινοι όπως όλα δείχνουν δεν θα αλλάξουν έδρα. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Τσίρειο με τους παράγοντες του ΓΣΠ, στην παρουσία και των προέδρων της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, για να βρεθεί μια οριστική λύση με τη διευθέτηση κάποιων θεμάτων που αφορούν τα σωματεία της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ