aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτο δρόμο των επιτυχιών ο Άρης

Στο δρόμο των επιτυχιών ο Άρης

Κάποια πράγματα άργησαν να γίνουν στον Άρη και κάποια στιγμή χάθηκε εντελώς η αυτοπεποίθηση από την ομάδα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως. Η έλευση του Φρεντερίκ Βαντερμπίστ άλλαξε την κατάσταση, όπως φάνηκε στα τελευταία δύο νικηφόρα παιχνίδια, ειδικότερα στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές είχαν καθαρό μυαλό και έφτασαν στην πιο ευρεία τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε δέκα παιχνίδια ο Άρης είχε πετύχει μόλις 4 τέρματα, όμως στα δύο τελευταία σημείωσε 6, δείγμα της αλλαγής που έχει γίνει. Υπάρχει άλλος αέρας στην ομάδα της Λεμεσού που στοχεύει να απαλλαγεί από τον βραχνά της εμπλοκής σε βαθμολογικές περιπέτειες, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Βέλγος προπονητής δούλεψε στον τομέα της φυσικής κατάστασης των παικτών, στην τακτική και τους έβαλε στη θέση που μπορούν να δώσουν περισσότερα.

«Όλοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, διαπιστώνω πως έχουν ανακτήσει την αυτοπεποίθησή τους. Με τη Δόξα είχαμε αλλαγές αφού αγωνίστηκαν οι Ευσταθίου, Γιαννακόπουλος, Γιούσεφ, μετά ο Φράγκος και ο Μαραγκουδάκης. Είμαι από όλους ευχαριστημένος», δήλωσε μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα ο Βαντερμπίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ