aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτήριγμα ο περσινός κορμός, ποντάρει στους «νέους»

Στήριγμα ο περσινός κορμός, ποντάρει στους «νέους»

Μετά και την αυριανή προπόνηση θα αποφασίσει ο Θαλής Θεοδωρίδης για την ενδεκάδα που θα παρατάξει μεθαύριο, στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Καρμιώτισσα. Το θετικό για τον Άρη είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο προπονητής του μπορεί να επιλέξει τους πιο φορμαρισμένους.

Η ομάδα της Λεμεσού, όπως λένε οι ιθύνοντές της, είναι από κάθε άποψη έτοιμη για να διεκδικήσει με απαιτήσεις τους πρώτους βαθμούς. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ποντάρει στην καλή αγωνιστική κατάσταση που έδειξαν πως βρίσκονται οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του, στα φιλικά παιχνίδια. H ομάδα θα στηριχθεί στον περσινό κορμό (Μαραγκουδάκης, Κύπρου, Θεοφίλου, Χριστοφόρου, Ευσταθίου, Παναγή, Αντωνίου).

Οι πράσινοι ποντάρουν και σε αυτούς που αποκτήθηκαν, όπως οι Γκολζ, Τζιτζικαλάκης, Άλβαρες, Φράγκο, Σκούρτης και άλλοι. Ο στόχος του Άρη είναι να σταθεροποιηθεί στην Α’ Κατηγορία και αν μπορέσει να κάνει άλλο ένα βήμα και να τερματίσει πιο ψηλά από πέρσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ