aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτην Κύπρο για το τελικό μοντάρισμα

Στην Κύπρο για το τελικό μοντάρισμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επιστρέφει στη βάση της η αποστολή του Άρη η οποία θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο βοηθητικό του Τσιρείου. Ο Χρύσης Μιχαήλ είδε τους ποδοσφαιριστές του να προσαρμόζονται στη Βουλγαρία σε αυτά που θέλει και αυτό που μένει τώρα είναι το τελικό μοντάρισμα, που θα γίνει μέσα από τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί στην Κύπρο. Πιο πολύ στο εξωτερικό δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Η διοίκηση με τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους, επιθυμούν άμεση επιστροφή της ομάδας στα «σαλόνια» και κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μη λείψει τίποτε από τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.

Στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα υπάρχουν πολύ δυνατοί ανταγωνιστές και αυτό δημιουργεί τεράστιες υποχρεώσεις. Είναι θετικό για τον Άρη πως έμπειροι και ικανοί ποδοσφαιριστές όπως οι Μαραγκουδάκης και Νουρεντινόσκι συνεχίζουν και στη νέα σεζόν και θα αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τις προσδοκίες της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ