aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτη Σλοβενία θα «χτίσει» το μέλλον του

Στη Σλοβενία θα «χτίσει» το μέλλον του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη Σλοβενία βρίσκεται από χθες ο Άρης και μέχρι το τέλος του μήνα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο τεχνικός των πρασίνων Θαλής Θεοδωρίδης, στα δύο παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του στην Αθήνα, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Σε σχέση με το πρώτο φιλικό, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε καλύτερη παρουσία προχθές με την ΑΕΚ. Ο Ελλαδίτης προπονητής χρησιμοποίησε τους Γκολτς (46’ Τσιάκκας), Τόμας, Μενέντες, Πούλχακ (57’ Τζιτζικαλάκη), Θεοφίλου, Παχίπη (68’ Παναγή), Κυριακού, Μαρτσάκη, Αντωνίου (76’ Μαλεκκίδη), Πρεντέσκου (55’ Φράγκου), Κύπρου (62’ Σκούρτη).

Είναι φανερό ότι και στην επικείμενη σεζόν, ο Άρης θα στηριχθεί σε Κύπριους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ικανοποιούν την τεχνική ηγεσία. Στο Μάριμπορ θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά με προπονήσεις και φιλικά.

Αύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό, με αντίπαλο τη Ζάγκρεμπ. Στην εκεί παρουσία της η ομάδα της Λεμεσού θα δώσει άλλα τρία φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ