aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτη Ρουμανία για μία νέα πορεία

Στη Ρουμανία για μία νέα πορεία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με 25μελή αποστολή βρίσκεται από χθες βράδυ στη Ρουμανία η αποστολή του Άρη. Οι πράσινοι με νέο προπονητή τον Γιάννη Χριστόπουλο θα δώσουν  δύο φιλικά. Αύριο θα αντιμετωπίσουν την Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ την Κυριακή θα δώσουν το δεύτερό τους φιλικό με την Κλουζ. Μοναδικοί απόντες από την αποστολή, είναι οι διεθνείς Παναγή, Φράγκου, Μιχαήλ και Ράντου.

Ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους τα βρήκε σε όλα χθες με τον Ελλαδίτη προπονητή και μαζί του θα χαράξουν μια νέα πορεία, ελπίζοντας, πως θα έλθει και η πρώτη νίκη για να ανέβουν ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές. Η ήττα από τη Δόξα, ήταν αυτή που ενόχλησε πιο πολύ για να παρθεί η απόφαση για διακοπή της συνεργασίας με τον Νικόλα Μαρτίδη. Το δείγμα ήταν μικρό και πολλοί θεωρούν βεβιασμένη την κίνηση, όμως μόνο ο χρόνος θα κρίνει αν η απόφαση ήταν σωστή ή όχι. Μεγάλο ρόλο πάντως στο να μη φθάσει  η ομάδα στο αποτέλεσμα  που όλοι ήθελαν την περασμένη Κυριακή στο Μακάρειο, έπαιξαν οι απουσίες του Μαραγκουδάκη και του Παναγή.

Και οι δύο ήταν οι πιο σταθεροί σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Άρη και από τη στιγμή που το ρόστερ δεν έχει τόσο μεγάλο βάθος ήταν σίγουρο, πως οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών θα είχαν αρνητικό κόστος. Μέσα από τα δύο φιλικά στη Ρουμανία, ο νέος προπονητής θα γνωρίσει καλύτερα (όσο γίνεται)  το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του. Έρχονται δύσκολα για τον Άρη, καθώς ακολουθούν, ακόμη δύο κρίσιμα παιχνίδια πρώτα με την ΑΕΚ (Τσιρειο) και μετά με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ