aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣτη μάχη κατά του κορωνοϊου ο Άρης: Προσφορά €5000 στο Υπουργείο Υγείας

Στη μάχη κατά του κορωνοϊου ο Άρης: Προσφορά €5000 στο Υπουργείο Υγείας

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού στο πλαίσιο της προσφοράς της προς την κοινωνία βγαίνει μπροστά στη μάχη κατά του κορωνοϊού και προσφέρει 5000 ευρώ στο Υπουργείο Υγείας για ενίσχυση της προσπάθειας. Επίσης, η «ελαφρά ταξιαρχία» ενημέρωσε για την ίδρυση του «Aris Limassol foundation».

Αναλυτικά οι αποφάσεις

«Το Δ.Σ και τα αθλητικά τμήματα  του Άρη Λεμεσού  στα πλαίσια  της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνάει το νησί μας και ολόκληρη η ανθρωπότητα, από κοινού αποφασίσαμε:

  1. Η ομάδα μας, αν και πλήττεται οικονομικά λόγω της υφιστάμενης κατάστασης, να προσφέρει το ποσό των 5000 ευρώ στο υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της προσπάθειας στην καταπολέμηση του covid-19.
  2. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ίδρυση κοινωφελούς Ιδρύματος “Aris Limassol foundation” όπου το πρώτο μέλημα του θα είναι η διενέργεια ενός εράνου για την στήριξη των νοσοκομείων όπως και των συνανθρώπων μας που επλήγησαν περισσότερο από τον covid -19».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ