aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣπιλέφσκι: «Θύμωσα που δεν κλήθηκε ο Πηλέας - Θα εκτιμούσα ο Κετσπάγια να ήταν δίκαιος»

Σπιλέφσκι: «Θύμωσα που δεν κλήθηκε ο Πηλέας – Θα εκτιμούσα ο Κετσπάγια να ήταν δίκαιος»

Τον εκνευρισμό του για τη μη κλήση του Κώστα Πηλέα από τον Τιμούρ Κετσπάγια στην Εθνική ομάδα, εξέφρασε μιλώντας στην ιστοσελίδα του Άρη ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, με αφορμή το αυριανό ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ, αφήνοντας «αιχμές» για τον Ομοσπονδιακό προπονητή.

«Για τη θέση του αριστερού μπακ, ο Κώστας Πηλέας έχει κάνει μια φοβερή πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες, τους τελευταίος μήνες. Είναι φανταστικός χαρακτήρας. Για εμένα, παρέμενε “πεινασμένος” ακόμα και σε δύσκολες περιόδους. Τώρα αξίζει να παίζει και παίζει σε μια ομάδα που παλεύει για τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Το να μην λάβει κλήση με ξάφνιασε.

Εντάξει, δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι. Με κάθε σεβασμό, είναι απόφαση του προπονητή (σ.σ. Κετσπάγια), αλλά το να μην καλέσει τον Πηλέα, να του δώσει μια ευκαιρία πραγματικά με ξάφνιασε. Θύμωσα γιατί πραγματικά του αξίζει. Είναι δική του απόφαση, αλλά θα εκτιμούσα να ήταν δίκαιος σε αυτά τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευκορώσος προπονητής.

Όσα δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι:


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ