aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣπιλέφσκι: «Θέλω να κερδίζω τίμια, αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Σπιλέφσκι: «Θέλω να κερδίζω τίμια, αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Την άποψη ότι ο Άρης άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, εξέφρασε ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ανέφερε, επίσης, μεταξύ άλλων, πως ο ίδιος θέλει να κερδίζει τίμια, αφήνοντας αιχμές προς τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Όσα δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι:

Αρχικά είπε: «Όλος ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο και το έζησα και σήμερα. Στα πρώτα δέκα λεπτά θέλαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ, ήμουν μπερδεμένος με την απόφαση. Είμαι ένας τύπος που θέλω να κερδίζω παιχνίδια τίμια, αξίζαμε κάτι περισσότερο. Η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακή. Η ένταση που έβγαλαν ήταν εντυπωσιακή. Αυτό που έδωσα ήταν πάρα πολύ καλό καθώς έκανα 3-4 προπονήσεις. Καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ».

Αν έμεινε ικανοποιημένος: «Έχουμε αρκετά πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε, αλλά έχουμε μόνο 3-4 μέρες μαζί. Με αυτό που έδειξαν οι παίκτες είμαι ικανοποιημένος».

Για τους στόχους του Άρη: «Ο στόχος είναι να κερδίζουμε και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ