aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣπιλέφσκι: «Ο Τσόρνιγκερ είχε περισσότερο χρόνο, αλλά…»

Σπιλέφσκι: «Ο Τσόρνιγκερ είχε περισσότερο χρόνο, αλλά…»

Ο Άρης ανέβασε βίντεο στην ιστοσελίδα του με δηλώσεις του Αλεξέι Σπιλέφσκι, για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είπε ότι αξιοποιήθηκε η διακοπή για να διορθωθούν λάθη, ενώ έγινε δουλειά στην τακτική και τη φυσική κατάσταση.

«Ανυπομονούμε για το ντέρμπι και περιμένω ότι θα έχει έντονα συναισθήματα», δήλωσε, ενώ ανέφερε και τι είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Απομένουν άλλα εφτά παιχνίδια, έχουμε το ίδιο κίνητρο σε όλα, αλλά τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά».

Ο τεχνικός των πρασίνων ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και το στυλ του Απόλλωνα, που μοιάζει με το αντίστοιχο του Άρη. «Είναι γρήγορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ασφαλώς είχε περισσότερο χρόνο να δουλέψει με την ομάδα του, γι’ αυτό και ίσως έχουν μικρό πλεονέκτημα, αλλά οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα αγωνιστικά και ψυχολογικά και γι’ αυτό θα είναι ενδιαφέρον για τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν το παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεών του ΕΔΩ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ