aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣπιλέφσκι: «Κίνητρο για μας το ότι o Απόλλων γίνεται πρωταθλητής με νίκη»

Σπιλέφσκι: «Κίνητρο για μας το ότι o Απόλλων γίνεται πρωταθλητής με νίκη»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής:

«Το γεγονός ότι αν ο Απόλλων νικήσει γίνεται πρωταθλητής είναι κίνητρο για να κερδίσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήμασταν πολύ καλοί και πρέπει να το επιβεβαιώσουμε ξανά. Ο Απόλλων έχει έμπειρους παίκτες, έχουν μεγάλο κίνητρο. Ίσως όμως είναι αρνητικό για αυτούς και ίσως μας υποτιμήσουν, επειδή έχουμε τιμωρημένους παίκτες και τραυματισμούς. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πρέπει να τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε σκληρά για τη βελτίωση στο σκοράρισμα, όμως τώρα μας λείπουν οι καλύτεροι μας επιθετικοί, ενώ οι νεαροί παίκτες θέλουν χρόνο. Ελπίζω κόντρα στον Απόλλωνα να σκοράρουμε περισσότερα από ένα γκολ. Θέλω να δω τους παίκτες μου να παίξουν όπως έπαιξαν στα καλύτερα τους παιχνίδια, όχι για 15-20 λεπτά αλλά για όλο το παιχνίδι».

Δείτε τις δηλώσεις του Σπιλέφσκι σε βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ