aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣπιλέφσκι: «Κάναμε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες - Δίκαιη η ισοπαλία»

Σπιλέφσκι: «Κάναμε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες – Δίκαιη η ισοπαλία»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία (1-1) μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίς τόνισε πως οι συνθήκες μετά την κόκκινη ήταν πάρα πολύ δύσκολες, όμως η ομάδα του ήταν που είχε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Όσα δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι:

Αρχικά είπε: «Ήταν και πάλι ένα συναισθηματικό παιχνίδι, οι συνθήκες μετά την κόκκινη κάρτα ήταν πάρα πολύ δύσκολες, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινείς ότι με εξαίρεση τα πρώτα δέκα λεπτά, μετά την κόκκινη κάρτα η ομάδα μου άρχισε να παίζει καλυτέρα. Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου πιστεύω ότι η ομάδα μου έλεγξε το παιχνίδι. Στο δεύτερο αναγκαστήκαμε να προβούμε σε κάποιες αλλαγές κάποιων βασικών παικτών όπως οι Καζού, Γιανγκό και Σικόρσκι. Θέλω να πω ότι οι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι ήταν φανταστικοί. Κάναμε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και η ισοπαλία πέρα για πέρα δίκαιη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας, ακούγαμε τη φωνή τους και μας βοήθησαν. Κάθε εβδομάδα είναι περισσότερο και μας βοηθάνε στην προσπάθεια που κάνουμε. Απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια, η κατάσταση στη βαθμολογία είναι πολύ ρευστή και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για την απουσία του Στεπίνσκι: «Οι απουσίες είναι εκεί. Έλειπε και ο Μπαμπίκα που ξέρουμε ποσό σημαντικός είναι. Δεν θέλω να αναφέρομαι σε απουσίες, είμαστε ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ