aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣπιλέφσκι: «Είμαι εκνευρισμένος – Έλλειψη σεβασμού να μην σου δίνουν το χέρι»

Σπιλέφσκι: «Είμαι εκνευρισμένος – Έλλειψη σεβασμού να μην σου δίνουν το χέρι»

Απογοητευμένος και εκνευρισμένος με τους ποδοσφαιριστές του Άρη ήταν μετά το τέλος του ισόπαλου 1-1 αγώνα με την Πάφος FC ο Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ο Λευκορώσος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου άφησε υπονοούμενα για τη συμπεριφορά αντιπάλου (σ.σ. Χάρη Θεοχάρους) για το γεγονός ότι δεν του έδωσε το χέρι όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα πάρα πολύ έντονο συναισθηματικά παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέχρι να δεχθεί τη κόκκινη ο αντίπαλος. Ελέγχαμε το παιχνίδι και τον ρυθμό. Είμαι απογοητευμένος και εκνευρισμένος με τους παίκτες μου. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κάναμε ασκήσεις 6 εναντίον 8 και σε αυτές τις ασκήσεις είχαν κερδίσει οι ποδοσφαιριστές που ήταν λιγότεροι. Αυτό έδειχνε ότι σταματούσαν να προσπαθούν το ίδιο αυτοί που ήταν περισσότεροι. Αυτό έγινε και σήμερα. Είμαι εκνευρισμένος, δουλέψαμε πάρα πολύ, ήμασταν κοντά στο αποτέλεσμα που θέλαμε σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Να πω περαστικά στον οπαδό της Πάφου που τραυματίστηκε. Θέλω να κακίσω και την συμπεριφορά μερίδας οπαδών της Πάφου, κάποιοι πέταξαν αντικείμενα προς το μέρος μου. Αυτό δεν είναι σωστό, υπάρχουν έντονα συναισθήματα, αλλά είναι ποδόσφαιρο. Δεν είναι σωστό επίσης το να δίνεις το χέρι σε έναν αντίπαλο και να μην σου το δίνει πίσω. Δείχνει έλλειψη σεβασμού και πρέπει να το κοιτάξουμε για το μέλλον γιατί πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο ποδόσφαιρο. Ήταν κάποιος από το τεχνικό επιτελείο της Πάφου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ