aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣπιλέφσκι: «Χρειάστηκε να ανεβάσουμε λίγο την ένταση της φωνής μας»

Σπιλέφσκι: «Χρειάστηκε να ανεβάσουμε λίγο την ένταση της φωνής μας»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά την αποψινή νίκη εις βάρος της Δόξας με 2-1 με ανατροπή:

«Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Στο παρελθόν με τέτοιες ομάδες είχαμε προβλήματα. Χρειάστηκε να ανεβάσουμε λίγο την ένταση της φωνής μας στο ημίχρονο, για να μπορέσουμε να είμαστε πιο ενεργητικοί στο δεύτερο μέρος, αλλά η νίκη μας ήταν δίκαιη.

Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε Δευτέρα βράδυ. Σιγά σιγά περιμένουμε ακόμα περισσότερους. Είναι σημαντική η στήριξη που δίνουν οι οπαδοί στις μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να έχουμε περισσότερο κόσμο, νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου σήμερα έκαναν καλή διαφήμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη νίκη και την προσπάθεια, εύχομαι καλή συνέχεια στη Δόξα.

Τώρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Ομόνοια στη Λευκωσία, ξέρω ότι στην ιστορία του Άρη δεν κέρδισε ποτέ την Ομόνοια εκεί, αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξουμε αυτή την ιστορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ