aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣκέντερμπεου… καλεί Μπόνιφεϊς

Σκέντερμπεου… καλεί Μπόνιφεϊς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τον Θεοδόση Κύπρου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, άλλος ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην πόρτα εξόδου του Άρη. Ο Νιγηριανός επιθετικός Μάθιου Μπόνιφεϊς έχει πρόταση από την αλβανική Σκέρντεμπεου. Οι πράσινοι έχουν τα δικαιώματά του για ακόμη μία σεζόν και θα διαπραγματευτούν το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Ο Μπόνιφεϊς βρέθηκε μιαν ανάσα τον περασμένο Ιανουάριο από τη μετακίνηση του σε τουρκική ομάδα Β’ Κατηγορίας, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Η διοίκηση του Άρη είναι ανοικτή σε ενδεχόμενο παραχώρησής του και δεν θέλει να μπει εμπόδιο στην ανέλιξη της καριέρας του.

Όπως ισχύει όμως και με τον Κύπρου, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της. Αν τελικά αποχωρήσουν οι δύο επιθετικοί, θα εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό ποσό ο σύλλογος της Λεμεσού.

Η θέση των πρασίνων, όπως εκφράστηκε πολλές φορές, είναι πως θα παραχωρηθούν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές, για να μπορέσει η διοίκηση να βάλει χρήμα στο ταμείο και να προχωρήσει στον σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο.

Μάλιστα, εκτός από τις περιπτώσεις των Κύπρου και Μπόνιφεϊς, από τις τάξεις του Άρη διαρρέει πως υπάρχουν προτάσεις και για τους Γιάννη Ευσταθίου και Κύπρο Χριστοφόρου. Σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα των ενδιαφερόμενων ομάδων και θα φανεί πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ