aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣεζόν… copy-paste για τον Άρη

Σεζόν… copy-paste για τον Άρη

Στην περσινή σεζόν, με την ολόκληρη της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ο Άρης βρισκόταν εκ νέου στη 2η θέση, μαζεύοντας μάλιστα τους ίδιους βαθμούς. Εξήντα, δηλαδή. Η διαφορά είναι πως απείχε 2 βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και τώρα, 3.

Το επίσης, αξιοσημείωτο, είναι πως ο συντελεστής τερμάτων της ομάδας του Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν παρουσιάζει σημαντική διαφορά. Πέρσι, πέτυχε 53 γκολ και δέχθηκε 22, ενώ φέτος πέτυχε 57 και δέχθηκε 25. Πέρσι ήταν στο +31 και φέτος στο +32. Τη σεζόν 2022-23, η 4η στροφή των πλέι οφ τον είχε ανεβάσει στην κορυφή μετά την εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας (3-0) και ασφαλώς, την ήττα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (0-2), θέση που διατήρησε μέχρι το φινάλε.

Στον Άρη, αντιλαμβάνονται ότι το σημείο που βρίσκεται το τρέχον πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ σημαντικό και μόνο εάν συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία θα διατηρήσουν τα σκήπτρα. Μετά το τρίποντο στο πρόσφατο ματς, πάντως, κρατούν την τύχη στα πόδια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ