aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣε ένα 10ήμερο (περίπου) ανακοινώνει νέο προπονητή

Σε ένα 10ήμερο (περίπου) ανακοινώνει νέο προπονητή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το θέμα που απασχολεί όσο κανέναν άλλο στον Άρη είναι η εύρεση νέου αφεντικού. Πρόθεση της διοίκησης των πρασίνων είναι να προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη νέου προπονητή και μετά να αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Όπως ανέφερε χθες στο «Goal» ο τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Αντώνης Αντωνίου, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός. «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με το θέμα του προπονητή και ήδη έχουμε μπροστά μας κάποιες περιπτώσεις τις οποίες μελετούμε και σε ένα διάστημα δέκα ημερών θα αποφασίσουμε».

Η διοίκηση επιθυμεί την πρόσληψη ενός προπονητή, ο οποίος θα μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας στη νέα σεζόν, που θα είναι μεγαλύτερες. Παράλληλα, οριστικά όπως φαίνεται θα συνεχίσουν οι Αουρέλιο, Πρεντέσκου και Ράντι, ενώ οι καλές εμφανίσεις του τερματοφύλακα Γιώργου Λοΐζου, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια μετά την αποχώρηση του Νουρεντινόσκι, συγκλίνουν στην εκτίμηση πως θα είναι στο δυναμικό της ομάδας και στη νέα σεζόν.

Σε ό,τι αφορά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι πράσινοι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο αθλητικά κέντρα, ένα στην Ισπανία και ένα στην Πολωνία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ