aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣε αναμονή για  τον Ρέντνιτς

Σε αναμονή για  τον Ρέντνιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο ακουστικό βρίσκονται οι παράγοντες του Άρη, περιμένοντας την απάντηση του Ρουμάνου τεχνικού Μιρτσέα Ρέντνιτς (φωτό). Του έγινε πρόταση και αν δεν απαντήσει σύντομα, οι πράσινοι θα στραφούν σε άλλη λύση. Θέλουν σύντομα να κλείσει ο νέος προπονητής, για να προχωρήσουν στις κινήσεις ενίσχυσης.

Επίσης, αυτό που απασχολεί πολύ τις τελευταίες ημέρες, είναι η περίπτωση απόκτησης του Γκαστόν Σανγκόι. Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, παρουσιάζεται αισιόδοξος για θετική κατάληξη των επαφών.

Από εκεί και πέρα, με σύνθημα «μια ιστορία, μια ζωή…» άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €150 το απλό (πράσινο) €250 το κανονικό (πορτοκαλί) και €500 (gold).

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας και στηρίζοντας τη νέα προσπάθεια που θα κάνει για να πετύχει τους στόχους της. «Για παραγγελίες ή πληροφορίες καλέστε στο 99009896 (Κώστας Λυσάνδρου) ή στο [email protected]», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ