aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣαμπαουνί η νέα μετεγγραφή των πρασίνων (pics & video)

Σαμπαουνί η νέα μετεγγραφή των πρασίνων (pics & video)

Ο Άρης Λεμεσού απέκτησε τον Γαλλομαροκινό Μπραχίμ Σαμπαουνί, με τη μορφή δανεισμού από την Λιρς. Είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ξεπήδησε από την αγγλική Nike Academy, όπου τον εντόπισε η βελγική ομάδα. Πριν από έναν χρόνο παραχωρήθηκε δανεικός σε άλλη ομάδα της χώρας, την Τουμπίζ.

Από εκεί και πέρα, οι Σταύρος Δημοσθένους και Νικόλας Μαρτίδης, συνεργάζονται με στόχο την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη στελέχωση της ομάδας. Ναι μεν αποχώρησαν πολύ καλοί παίκτες από το έμψυχο δυναμικό (Αντωνίου, Αλβάρεθ, Ράσμους), όμως θα γίνουν κινήσεις με στόχο όχι μόνο την αναπλήρωσή του, μα και την ενίσχυση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Αναφορικά με την επιθετική γραμμή, οι πράσινοι στηρίζουν πολλά στην εμπειρία των Μάρκου Μαραγκουδάκη και Βασίλη Σκούρτη. Ο πρώτος ατύχησε στην αρχή της λήξασας περιόδου και έχασε αρκετό έδαφος, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στα μέσα του πρωταθλήματος. Η απώλειά τους ήταν πλήγμα για τον Άρη, όμως θα βρεθούν στην προετοιμασία από την αρχή, με την ελπίδα ότι η βοήθειά τους θα είναι μεγαλύτερη την ερχόμενη σεζόν.

Ο Μαρτίδης ποντάρει στους δύο και θεωρεί πως η επίθεση του θα είναι πιο αποτελεσματική με την παρουσία τους. Με τον Γιούσεφ και τον Μάρτινς, οι οποίοι παρέμειναν στον Άρη και την προσθήκη του Πόλιανετς, η μεσοεπιθετική γραμμή αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη. Αυτό που μένει είναι να γεμίσουν οι τρεις γραμμές και η τεχνική ηγεσία να έχει ισάξιες επιλογές στη διάθεσή της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ