aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΨάχνει το… δανεικό «μπαμ»

Ψάχνει το… δανεικό «μπαμ»

Έναν μέσο που αν αποκτηθεί θα προκαλέσει αίσθηση φέρεται να εντόπισε ο Άρης, με τον πρόεδρο του συλλόγου Σταύρο Δημοσθένους να έχει ήδη προγραμματίσει για αύριο ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα. Ο ισχυρός παράγοντας των πρασίνων της Λεμεσού θα έχει επαφές στην Αθήνα με άτομο της διοίκησης της ομάδας, στην οποία ανήκει ο παίκτης, προκειμένου να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό τόσο την ομάδα όσο και το όνομα του μετεγγραφικού τους στόχου, τονίζουν όμως πως ο παίκτης που τους ενδιαφέρει μπορεί να κάνει τη διαφορά και να προσδώσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα την Ομόνοια στο Τσίρειο (20:00), με τον προπονητή Νικόλα Μαρτίδη, να έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του σε ένα δυνατό φιλικό. Η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας ευελπιστεί ότι το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι των φιλοξενουμένων, κάτι που θα αποφέρει ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ