aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΨάχνει την καλύτερη συνταγή

Ψάχνει την καλύτερη συνταγή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όσες δικαιολογίες και αν μπορούν να αποδοθούν για την άσχημη εμφάνιση του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ, η ουσία δεν αλλάζει. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένει κολλημένη στην τελευταία θέση με τρεις βαθμούς. Φάνηκε μια καταπόνηση στους ποδοσφαιριστές και πιθανό να «έβλαψε» το ταξίδι στη Ρουμανία και τα δύο φιλικά παιχνίδια, όμως είναι νωρίς και ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έχει αντιληφθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα που ανέλαβε.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν τα κατάφερε στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Άρη, με κάποιες από τις επιλογές του να μην τον δικαίωσαν. Το πρωτάθλημα όμως «τρέχει» και οι υποχρεώσεις είναι πολλές και συνεχόμενες. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή τον Απόλλωνα και μετά τον Εθνικό (εντός) και την Πάφο (εκτός). Ειδικά τα δύο τελευταία παιχνίδια θεωρούνται αρκετά σημαντικά και στον Άρη δεν θέλουν να σκέφτονται πως θα συνεχίσουν στη μετριότητα. Για τον Άρη είναι πλήγμα οι τραυματισμοί των Μαραγκουδάκη και Μεντζέντοβιτς, με την τεχνική ηγεσία να καλείται να βρει τις λύσεις σε όλες τις γραμμές.

Το μήνυμα της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές ήταν ξεκάθαρο. Θα πρέπει άμεσα να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να πάρουν βαθμούς, πριν τους πάρει από κάτω ψυχολογικά. Στην ομάδα της Λεμεσού στηρίζουν πολλά και στο νέο προπονητή, παρά την απογοητευτική εμφάνιση στο ντεμπούτο του και αναμένουν πως σύντομα θα βρει τη συνταγή ώστε ο Άρης να βρει τον δρόμο που θα τον οδηγήσει σε επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ