aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠροβληματισμός, όχι πανικός

Προβληματισμός, όχι πανικός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι νωρίς στον Άρη για να τους κυριεύσει η αγωνία και η ανησυχία, όμως όπως και να το κάνουμε οι τρεις βαθμοί σε έξι αγώνες είναι λίγοι και βάζουν σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας. Με αντίπαλο τη Δόξα, οι ποδοσφαιριστές, όπως παραδέχθηκε και ο Νικόλας Μαρτίδης άργησαν να μπουν στο παιχνίδι και αυτό έγινε όταν η αντίπαλός τους πέτυχε τα δύο γκολ.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική που παρουσιάζουν οι περισσότερες ομάδες, γίνεται πλέον αντιληπτό πως ο Άρης θα έχει μια δύσκολη σεζόν. Και όσο πιο νωρίς μαζέψει βαθμούς, τόσο το καλύτερο. Οι πράσινοι αγωνίστηκαν χωρίς τους  Μαραγκουδάκη και Παναγή (λόγω καρτών), που ξεχώριζαν για το πάθος τους στα προηγούμενα παιχνίδια και η απουσία τους φάνηκε να επηρεάζει την ομάδα. Μετά το γκολ του Πάγκαλου, με το οποίο μείωσε σε 2-1 (στο 80′), οι ποδοσφαιριστές ανέβασαν την απόδοσή τους, μάλιστα στο 89’ και έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν με τον Μεντζέντοβιτς.

Στα θετικά του Άρη, η πρώτη εμφάνιση του Μάριους Αλέξε, που έδειξε πως θα βοηθήσει επιθετικά την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Πλέον, η προσοχή είναι στην προετοιμασία για τη συνέχεια. Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και με την επανέναρξή του η ομάδα της Λεμεσού θα φιλοξενήσει στο Τσίρειο την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ