aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠρόβα τζενεράλε και ομοιογένεια

Πρόβα τζενεράλε και ομοιογένεια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το σημερινό φιλικό με την ΑΕΖ (18.00) στο Ζακάκι θα είναι το τελευταίο για τον Άρη, πριν η ομάδα της Λεμεσού πέσει στα βαθιά του νέου πρωταθλήματος. Ο Ελλαδίτης προπονητής Θαλής Θεοδωρίδης θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όσους ποδοσφαιριστές υπολογίζει περισσότερο για το ματς της πρεμιέρας με την Καρμιώτισσα. Το πιθανότερο είναι ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει το αρχικό σχήμα που προορίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κόντρα στον Ερμή, στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αντιμετώπισε πρόβλημα ομοιογένειας, κάτι που κρίνεται λογικό για την εποχή, λόγω της παρουσίας αρκετών νεοφερμένων ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, ορισμένοι παίκτες δεν είναι ακόμη εντελώς έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης και γι’ αυτό ακολουθούν πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα.

Με την πάροδο του χρόνου η κατάστασή τους βελτιώνεται και εκφράζεται η πίστη ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Το θετικό είναι ότι οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές ήλθαν «διψασμένοι» για διάκριση, κάτι που προκαλεί συναγωνισμό στην ομάδα.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Άρης θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό πιο πολύ στους Κύπριους ποδοσφαιριστές που πέρσι βοήθησαν την ομάδα να έχει καλή πορεία εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία. Οι Μαραγκουδάκης, Κύπρου, Αντωνίου, Παναγή, Χριστοφόρου, Θεοφίλου, Κυριάκου, θα είναι και πάλι στην «πρώτη γραμμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ