aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠροτεραιότητα να «δέσει» το σύνολο

Προτεραιότητα να «δέσει» το σύνολο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στη Σλοβενία. Ο Νικόλας Μαρτίδης κάνει ό,τι είναι δυνατό για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι οι ποδοσφαιριστές του στο νέο πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις είναι διπλές, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι.

Υπάρχει αρκετός χρόνος και μέσα από την προετοιμασία, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει, η «ελαφρά ταξιαρχία», αναμένεται να δέσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Υπάρχει όρεξη από όλους, αλλά και πίστη πως η νέα ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Κλέβουν τις εντυπώσεις οι Μίλερ και Νικολίτσα, οι οποίοι προορίζονται για βασικοί. Έμπειροι και οι δυο τους, αναμένεται πως θα δώσουν άλλον αέρα στην ομάδα.

Παράλληλα, ο Πόλιανετς με έναν χρόνο στα πόδια του ως ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Ο νέος Άρης θα αποτελείται από ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών. Μπολιασμένοι και με τον ενθουσιασμό, αναμένεται να δώσουν όλες τις μάχες, με στόχο να κερδίζουν βαθμούς απέναντι σε όλους τους αντιπάλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ