aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Προτάθηκε ο Ρομπέρζ - Δεν υπήρξε κανένα σίριαλ με τον Βανά Άλβες»

«Προτάθηκε ο Ρομπέρζ – Δεν υπήρξε κανένα σίριαλ με τον Βανά Άλβες»

Ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους στον Άρη είναι το μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς. Οι πρωταθλητές δεν πετούν στα σύννεφα και τονίζουν πως δεν έγιναν υπερδύναμη από τη μία μέρα στην άλλη. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στη φημολογία που θέλει τον Βαλεντίν Ρομπέρζ στο στόχαστρο των πρασίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το γεγονός, ότι πρέπει να συνηθίσουμε τον Άρη ως πρωταθλητή: «Είναι γεγονός, είμαστε πρωταθλητές. Παραμένουμε όμως ταπεινοί όπως πάντα. Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η προσπάθεια που θα γίνει, καλούμαστε να είναι μεγαλύτερη. Οι αντίπαλοι θα προσπαθούν να μας κερδίσουν, γνωρίζουν πλέον το μέγεθος μας, άρα θα έχουμε δυσκολίες».

Για τη δουλειά της ομάδας και την επιτυχία: «Ποτέ μία τόσο μεγάλη επιτυχία δεν μπορεί να είναι δουλειά των λίγων. Έντεκα παικταράδες να βάλεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ίσως να μην καταφέρουν τίποτα. Ο στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι να είμαστε εκεί, να μη κάνουμε 2-3 χρονιές και μετά να εξαφανιστούμε ως ομάδα. Επειδή κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, δεν γίναμε υπερδύναμη. Αν δεν πάρουμε κάτι την επόμενη σεζόν δεν θα είναι αποτυχία, όμως θα προσπαθήσουμε τα μέγιστα».

Στο γήπεδο χρειάζεσαι ηγέτες: «Δεν είναι μόνο οι ηγέτες. Για να πετύχεις κάτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο θα πρέπει να κάνεις τα πάντα σωστά, η πιο σωστά από τους υπόλοιπους που διεκδικούν τρόπαια μαζί σου».

Για την ανανέωση με τον Βανά Άλβες: «Δεν υπήρξε κανένα σίριαλ με τον Βανά Άλβες. Ήταν και είναι ο αρχηγός μας. Η συμβολή του ήταν τεράστια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας, όμως έπρεπε να γίνει σωστή διαπραγμάτευση. Ποτέ δεν χάλασε το κλίμα των δύο πλευρών, γι αυτό και παραμένει στην ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε δυσαρέσκεια. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα τον έχουμε μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. Έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις και με τους υπόλοιπους, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση».

Για τις αποχωρήσεις: «Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο με τις αποχωρήσεις. Θα ενημερωθείτε μέσω ανακοινώσεων, οι παίκτες δεν είναι σωστό να μαθαίνουν τα νεότερα μέσα από δημοσιεύματα».

Εάν ευσταθούν οι πληροφορίες για Ρομπέρζ και Άρη: «Το διάβασα αυτό, είναι εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός. Ο συγκεκριμένος ενδεχομένως να έχει προταθεί ανεπίσημα στην ομάδα. Δεν ξέρω περισσότερα, έχω την εντύπωση ότι, ενδεχομένως να έχει προταθεί μαζί με άλλους παίκτες, άλλωστε φτάνουν εκατοντάδες προτάσεις παικτών στα γραφεία μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ