aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠράσινες ματιές στον Φρανζ Μπρόρσον

Πράσινες ματιές στον Φρανζ Μπρόρσον

Από εκεί που το… άφησε στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ετοιμάζεται να το… πιάσει και στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Άρης. Στους πράσινους της Λεμεσού προτάθηκε και εξετάζεται ο πολύπειρος Σουηδός Φρανζ Μπρόρσον.

Πρόκειται για 25χρονο, ύψους 1.86μ. κεντρικός αμυντικός, που ξεκίνησε την καριέρα του στη Μάλμε και εκεί αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Με εξαίρεση τη σεζόν 2019-20, που έπαιξε ως δανεικός στη δανική Έσμπγιεργκ, όλα τα χρόνια της μέχρι τώρα καριέρας του τα πέρασε στην πρωταθλήτρια Σουηδίας.

Αγωνίστηκε σε συνολικά 162 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος μέτρησε 28 συμμετοχές και πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τη Μάλμε. Είναι επίσης δύο φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα στην Ελλάδα ήθελαν τον Σουηδό να είναι προ των πυλών της ΑΕΚ Αθηνών, με την υπόθεση τελικά να μην προχωράει.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ