aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠοντάρει στη διακοπή

Ποντάρει στη διακοπή

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι καλή ευκαιρία για τον Θαλή Θεοδωρίδη να ετοιμάσει τον Άρη για τη συνέχεια και να βρει τις λύσεις για να διορθώσει τα κακώς έχοντα. Ούτε με την ΑΕΖ ήρθε το τρίποντο (0-0), όμως δεν ήταν αυτό που ενόχλησε τόσο, όσο η μέτρια εμφάνιση.

Ο Άρης με τις τέσσερις ισοπαλίες και τις δύο ήττες που έχει στο πρωτάθλημα, έμεινε στους τέσσερις βαθμούς και για να ανέβει πιο ψηλά χρειάζεται σημαντική βελτίωση. Φτωχή η συγκομιδή, φτωχές και οι εμφανίσεις. Ο στόχος για να κερδίσει κάτι παραπάνω από ό,τι στην περασμένη περίοδο, μάλλον απομακρύνεται.

Μάλιστα, αν δεν βελτιωθεί σύντομα μπορεί να μπει σε περιπέτειες. Πάντως, κάτι τέτοιο δεν συζητούν στον Άρη. Υποστηρίζουν πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας τους, ενώ η επιστροφή του Μαραγκουδάκη αναμένεται να δώσει ώθηση στην ομάδα.

Βέβαια μόνο η επιστροφή του Ελλαδίτη επιθετικού δεν προσυπογράφει καμιά επιτυχία, αν δεν ανεβάσουν την απόδοσή τους και οι άλλοι. Υπάρχουν περίοδοι καλών στιγμών, μα δεν αρκούν για να κερδηθούν περισσότεροι βαθμοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ