aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠολλοί στον… χορό για τον Αντωνίου

Πολλοί στον… χορό για τον Αντωνίου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Μηνά Αντωνίου δεν αφήνουν ασυγκίνητες κάποιες ομάδες. Ο νεαρός φορ του Άρη άφησε άριστες εντυπώσεις με τη φετινή του παρουσία και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα του χρόνου.

Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται πως «μεγαλώνοντας» κατά ένα χρόνο στον Άρη, θα βελτιωθεί και θα είναι πιο έτοιμος. Αγωνίστηκε στα 33 από τα 35 παιχνίδια πρωταθλήματος και στα 21 ξεκίνησε βασικός. Μετρά 1.908 λεπτά και έχει σημειώσει 8 γκολ. Ξεκίνησε από τις παιδικές ομάδες της ΑΕΛ και έφθασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Παραχωρήθηκε το καλοκαίρι του 2014 στην ΑΕΖ και μετά στον Άρη. Η Ανόρθωση και ο Απόλλων έχουν επιδείξει ενδιαφέρον, ενώ και η ΑΕΛ θέλει να τον επανεντάξει στο δυναμικό της. Ο Άρης πάντως έχει τα δικαιώματά του και θα απαιτήσει αρκετό χρήμα για να τον παραχωρήσει.

Ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους και στην περσινή περίοδο είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση ποδοσφαιριστών, όπως ο Κύπρου στην Ομόνοια και ο Χριστοφόρου στον ΑΠΟΕΛ. Αν υπάρξει και τώρα μια καλή πρόταση για τον Αντωνίου, δεν θα πει όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ