aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠολλά τα κίνητρα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Πολλά τα κίνητρα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης θα δώσει αύριο τη μάχη με τον ΑΠΟΕΛ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος.  Κόντρα στα προγνωστικά, θα κατέβει με στόχο την έκπληξη και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να μην έφτασαν σε υψηλά επίπεδα ακόμη οι εμφανίσεις της «ελαφράς ταξιαρχίας», όμως τα κίνητρα είναι πολλά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και ο Θαλής Θεοδωρίδης ετοιμάζει την ομάδα του, όχι απλά γα να έχει ικανοποιητική παρουσία, αλλά για να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος.

Δεν θα έχει στη διάθεσή του για μια θέση  στην επίθεση τον Μαραγκουδάκη, όμως είναι έτοιμος ο Ονίλο, τον οποίο προορίζει για την κορυφή της επίθεσης, μαζί με τους Σκούρτη και Αντωνίου. Ίσως δούμε και κάτι διαφορετικό στη μεσαία γραμμή.

Ο Φράγκου με τον Ικάντε διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ στην άμυνα, οι τέσσερις που θα είναι μπροστά από τον Γκολζ δεν θα αλλάξουν. Κατά γενική ομολογία οι Θεοφίλου, Άλβαρεθ, Παντίδος και Ευσταθίου πάνε αρκετά καλά. Ο Ελλαδίτης προπονητής θα πάρει πάντως τις τελικές του αποφάσεις για το σχήμα που θα παρατάξει αύριο μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ