aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ποιον δουλεύεις;»

Προτού ανοίξει το στόμα οποιοσδήποτε και να τοποθετείται δημοσίως, ιδιαίτερα μετά από σημαντικότατο παιχνίδι, οφείλει να καθαρίσει το μυαλό από κάθε σκέψη και πρωτίστως να αξιολογήσει το 90λεπτο φιλμ που πέρασε μπροστά από τα μάτια του.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Άρη και υπό την καθοδήγησή του η ποδοσφαιρική Κύπρος υποκλίθηκε στα κατορθώματα της ομάδας του, τα μπέρδεψε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. «Μια ομάδα έπαιζε σήμερα ποδόσφαιρο και ήταν ο Άρης», τόνισε χαρακτηριστικά με ύφος πολλών καρδιναλίων ο Λευκορώσος προπονητής, αφήνοντας μάλλον «παγωτό» ακόμα και τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των πρασίνων.

Δεν αντιλέγει κανείς πως η ομάδα της Λεμεσού θα μπορούσε να ισοφαρίσει, ακόμα και να φύγει με το τρίποντο από το ΓΣΠ. Ωστόσο, επέστρεψε «σπίτι» χωρίς βαθμολογικό όφελος γιατί κάτι έκανε σωστά κι ο αντίπαλος. Ο ΑΠΟΕΛ που κατά τον Σπιλέφσκι δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, ανάγκασε τον Άρη να του παραχωρήσει 8 κόρνερ, 27 φάουλ, μέτρησε 6 τελικές εκ των οποίων οι 2 στο στόχο, την ίδια ώρα που η κατοχή της μπάλας ήταν σχεδόν μοιρασμένη (48%-52%).

Ο Άρης που κατά τον Λευκορώσο έπαιζε μόνος, κέρδισε 1 κόρνερ, 10 φάουλ και είχε 2 τελικές περισσότερες από τον αντίπαλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που αισθανόμαστε πως υποτιμάται η σκέψη, η κρίση και εν τέλει η νοημοσύνη. Και ούτε θα είναι η τελευταία που θα νιώσουμε την ανάγκη να πούμε αυθόρμητα: «Ποιον δουλεύεις;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ