aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Πιο δυνατός και υπολογίσιμος»

«Πιο δυνατός και υπολογίσιμος»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι τόσες, όσες χρειάζεται ο Άρης, για να είναι στη νέα σεζόν δυνατός και υπολογίσιμος».

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», η οποία παρέδωσε ήδη τα κλειδιά στον Θαλή Θεοδωρίδη. Ο Ελλαδίτης προπονητής έπιασε δουλειά, για να ετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα του αλλά και για να αναζητήσει ποδοσφαιριστές σε θέση που έχει ανάγκη ο Άρης.

Ο Θεοδωρίδης παρακολουθεί μέσω dvd και περσινά παιχνίδια της ομάδας της Λεμεσού, ώστε να εξαγάγει τα συμπεράσματά του για το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Όπως και πέρσι, οι πράσινοι θα επενδύσουν ενόψει της νέας σεζόν στους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Οι Κύπρου, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Παναγή, Αντωνίου και Κυριάκου έκλεψαν την παράσταση, κέρδισαν τις εντυπώσεις και έδειξαν πως το μέλλον τούς ανήκει.

Πέρα από τους πιο πάνω, ο νέος προπονητής μπορεί να υπολογίζει στους Παχίπη, Μαλεκκίδη και Ιερείδη, που είναι πιο νεαροί, αλλά και σε ακόμη ένα-δυο νεαρούς, που ξεκίνησαν προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Άρης, μετά από αρκετά χρόνια, κατάφερε να παραμείνει στην Κατηγορία και έδειξε πως με σωστό προγραμματισμό μπορεί να πετύχει περισσότερα στη νέα σεζόν.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ