aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠιο απαιτητικός από πέρσι

Πιο απαιτητικός από πέρσι

Σκληροτράχηλο αμυντικά θέλει τον Άρη ο Νικόλας Μαρτίδης, αφού θυμάται ότι στην περσινή σεζόν η ομάδα του δεχόταν εύκολα γκολ και ήταν ένας από τους λόγους που δυσκολευόταν να μαζέψει βαθμούς. Φέτος, με τον Νουρεντινόσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Τρομπάροφ και Λεονάρντο στα στόπερ και τους Χριστοφόρου και Ευσταθίου στα άκρα, οι πράσινοι δείχνουν πιο δυνατοί αμυντικά.

Ειδικά όταν μπροστά τους αγωνίζεται οι Αουρέλιο, Ενγκολό και Παναγή, οι οποίοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα είναι εξαιρετικοί. Σε ό,τι αφορά στον επιθετικό τομέα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διαθέτει έμπειρους και ικανούς παίκτες, όπως οι Μαραγκουδάκης, Νικολίτσα, Μεντζέντοβιτς, Ιονίτσα και Γιούσεφ, που έχουν το γκολ στο… αίμα τους.

Σε γενικές γραμμές, ο φετινός Άρης εμφανίζεται πιο απαιτητικός και αν καταφέρει να πάρει βαθμούς από την αρχή, αυτό θα τον βοηθήσει να αποδώσει καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πάντως, το δείγμα από τα πρώτα δύο παιχνίδια είναι καλό, όμως όταν οι νεοφερμένοι παίκτες με τους παλιούς βρουν χημεία μεταξύ τους, οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ