aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠιάνει δουλειά και ο κόουτς

Πιάνει δουλειά και ο κόουτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ    

Ο Νικόλας Μαρτίδης ολοκλήρωσε το προπονητικό σεμινάριο που παρακολούθησε και έπιασε εκ νέου δουλειά στον Άρη. Ο προπονητής των πρασίνων της Λεμεσού είδε μάλιστα την ομάδα στο φιλικό ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ο Άρης νίκησε με 1-0 με γκολ του Νικολίτσα.

Από σήμερα οι προπονήσεις θα έχουν πιο έντονο «χρώμα» με την παρουσία του Μαρτίδη, ο οποίος θα αντλήσει και πιο χρήσιμα συμπεράσματα για όλο το έμψυχο δυναμικό. Η πολλή δουλειά όμως θα γίνει στη Σλοβενία, εκεί όπου με διπλές προπονήσεις και φιλικά, ο Άρης θα ετοιμαστεί για τη νέα σεζόν.

Οι πράσινοι κληρώθηκαν στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου να αγωνιστούν στις δύο πρώτες αγωνιστικές στο Τσίρειο με την ΑΕΛ (τυπικά φιλοξενούμενοι)  και με τη Νέα Σαλαμίνα. Η πορεία δεν κρίνεται μόνο από το πώς θα ξεκινήσει μια ομάδα, αλλά τι θα πετύχει σε βάθος χρόνου. Με τις προσθήκες πάντως που έγιναν επικρατεί αισιοδοξία πως ο Άρης θα κάνει το βήμα παραπάνω για να έχει μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, μακριά από περιπέτειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ