aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠέρασε από πολλές περιπέτειες

Πέρασε από πολλές περιπέτειες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ     

Ακόμη μια νίκη θέλει ο Άρης για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία, οπότε η ευκαιρία που έχει στο παιχνίδι με τον Εθνικό είναι ιδανική. Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη με το «διπλό» επί της Δόξας λογικά δεν ανησυχεί, όμως όσο πιο σύντομα οριστικοποιήσει τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα τόσο το καλύτερο ώστε να αισθάνονται όλοι πιο ήρεμοι.

Παράλληλα, αν τους βολέψει η επόμενη αγωνιστική και εξασφαλιστεί η παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία, τότε θα μπορέσει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία να αρχίσουν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Ο Άρης πέρασε πολλές περιπέτειες τις τελευταίες δύο δεκαετίες με το πήγαινε-έλα από την Α’ στη Β’ Κατηγορία, όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά τα τελευταία τρία χρόνια με τη διοίκηση Σταύρου Δημοσθένους.

Αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι η τρίτη σεζόν στη σειρά όπου ο Άρης αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία. Η ιστορία του είναι βγαλμένη μέσα από τη μόνιμη παρουσία στους μεγάλους του κυπριακού πρωταθλήματος, όμως κάπου η κατάσταση είχε ξεφύγει από το 1998 και μετά.

Η διοίκηση διά στόματος του προέδρου της έχει καταστήσει σαφές πως στη νέα σεζόν η ομάδα θα είναι καλύτερη. Το καλοκαίρι δεν έγινε και ο καλύτερος προγραμματισμός και κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει αποκτηθεί ο Ανδρέας Μαμμίδης από την ΑΕΖ, ενώ στα σκαριά είναι κι άλλες κινήσεις. Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο για τους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα όσο και γι’ αυτούς που θα αποχωρήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ