aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠαρόντες όλοι ενόψει Ολυμπιακού

Παρόντες όλοι ενόψει Ολυμπιακού

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Προπονούνται και περιμένουν στον Άρη τον πιο σημαντικό τους αγώνα. Την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα ξεκαθαρίσει αν θα ελπίζει πως θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Με ήττα στο Τσίρειο τελειώνει μαθηματικά και πέφτει κατηγορία.

Το σενάριο υπάρχει, αλλά στην ομάδα της Λεμεσού έχουν τη σιγουριά πως θα κερδίσουν και θα αφήσουν πίσω την προτελευταία θέση. Ο Νίκος Παναγιώτου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και θα προετοιμάσει την ομάδα του με στόχο τη νίκη. Η διάθεση και η καλή αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα.

Οι επιλογές είναι αυξημένες σε όλες τις θέσεις, με τον Κύπριο τεχνικό να είναι στην ευχάριστη θέση να αποφασίσει για το ιδανικότερο σχήμα. Στα θετικά του Άρη η επιστροφή του Σάκη Κύπρου, ενός ποδοσφαιριστή που έλειψε πολύ από τις υποχρεώσεις της ομάδας του. Έτοιμος είναι και ο Εγγλέζου, που δεν αγωνίστηκε με την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σήμερα και θα πάρουν ρεπό μόνο αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ