aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠαραίτηση λόγω παλιάς οφειλής

Παραίτηση λόγω παλιάς οφειλής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παρά το γεγονός ότι ο Άρης εξασφάλισε προψές την παραμονή του με τη νίκη επί του Ερμή (2-0), ξάφνιασε η παραίτηση του προέδρου του και του προπονητή του. Ψάχνοντας το θέμα, πληροφορηθήκαμε ότι ο Σταύρος Δημοσθένους υπέβαλε την παραίτησή του, με αφορμή μία οφειλή του σωματείου, η οποία δημιουργήθηκε επί των ημερών του προκατόχου του, Κυριάκου Χατζήκυριακου. Σε ένδειξη συμπαράστασης του προέδρου, παραιτήθηκε και ο Νικόλας Μαρτίδης. Όπως και να έχει, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι όταν καταβληθεί το ποσό, οι υπό παραίτηση πρόεδρος και προπονητής θα επιστρέψουν στο πόστο τους.

Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια των τελευταίων μηνών έφερε το ζητούμενο αποτέλεσμα και οι πράσινοι της Λεμεσού κερδίζουν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα για τρίτη σερί περίοδο. Δεν ήθελαν με τίποτε να τρέχουν την τελευταία αγωνιστική και με πολύ καλή απόδοση, σταθερότητα και συγκέντρωση, κέρδισαν τον Ερμή και πήραν βαθιά ανάσα. Μένει άλλο ένα παιχνίδι, αυτό με την Καρμιώτισσα την τελευταία αγωνιστική και μάλιστα αν νικήσουν μπορεί να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον β’ όμιλο. Μετά την αφαίρεση έξι βαθμών από τον Ερμή, η πρώτη θέση είναι ανοικτή και θα κριθεί στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Σημασία έχει πως με την ενδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα, μπορούν να αρχίσουν δουλειά για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Μέσα από τα παιχνίδια της χρονιάς που διανύουμε αναδείχθηκαν προβλήματα, τα οποία θα διορθωθούν, ώστε με καλύτερη οργάνωση και με τις εμπειρίες που απέκτησαν, ο Άρης αναμένεται να καταστεί πιο δυνατός. Στα θετικά της ομάδας, ήταν πως έλαμψε το ταλέντο των Κύπριων ποδοσφαιριστών, όπως των Αντωνίου, Φράγκου, Ευσταθίου και Παναγή. Ειδικά οι δύο πρώτοι έκλεψαν τις εντυπώσεις προχθές. Στο δεύτερο γκολ, είχαν άψογη συνεργασία, με τον Φράγκου να δημιουργεί και τον Αντωνίου να εκτελεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ