aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠαπαδόπουλος: «Κανονικά το ΑΕΛ – Άρης, εκτός ο Κακόριν, πρόβλημα με Μεντιούπ»

Παπαδόπουλος: «Κανονικά το ΑΕΛ – Άρης, εκτός ο Κακόριν, πρόβλημα με Μεντιούπ»

Δεν υπάρχει ένδειξη για αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος. Μιλώντας στον Super Sport δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεγγραφικής ενίσχυσης παρά την πληρότητα που υπάρχει στο ρόστερ, ενώ σημείωσε πως προκύπτει πρόβλημα με τον Μεντιούπ, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τις πληροφορίες πως ο αγώνας με την ΑΕΛ είναι στον «αέρα»: «Θεωρώ ότι είναι δεδομένο ότι θα γίνουν όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη με την Αστυνομία. Ζητήθηκε να περιφραχτεί ο χώρος, ένα κομμάτι 50-100 θέσεων. Δεν έχουμε καμία ένδειξη πως είναι στον αέρα ο αγώνας και το παιχνίδι θα γίνει κανονικά».

Για την εικόνα του Άρη: «Έχουμε μία ομάδα ικανή να χτυπήσει κάθε αντίπαλο και ικανή να μείνει εκεί ως το τέλος. Όσον αφορά τον τίτλο, δεν το αναφέρουμε γιατί υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, ένας ολόκληρος γύρος συν τα παιχνίδια των πλέι οφ. Εκεί οι αγώνες δεν χαρακτηρίζονται μόνο στο αν μία ομάδα είναι καλή, χρειάζονται και άλλα πράγματα. Εμείς δεν έχουμε την εμπειρία για να ανταποκριθούμε στην πίεση της κορυφής. Ίσως να μπορούμε, αλλά επειδή δεν το έχουμε ξανακάνει, δεν μπορούμε να απαντήσουμε».

Για την πολυφωνία στην επίθεση: «Ναι, έχουμε σημειώσει 28 γκολ από 12 ποδοσφαιριστές. Αυτό έχει να κάνει από τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Ο Άρης είναι επιθετική ομάδα, βγαίνει μπροστά με πολλούς ποδοσφαιριστές και αυτό δίνει την δυνατότητα να σκοράρουν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές».

Για το μετεγγραφικό: «Εξ όσον γνωρίζω η ομάδα δεν έχει χτυπητές αδυναμίες, δεν καίγεται να πάρει κάποιον παίκτη. Όμως, δεν μπορώ να αποκλείσω πως θα γίνει κάποια κίνηση. Ο Σπιλέφσκι είναι ένας προπονητής που έχει δεθεί πολύ με τους ποδοσφαιριστές του. Τους θεωρεί παιδιά του και τους εμπιστεύεται απόλυτα».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Σε εκείνο το παιχνίδι, το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν το γεγονός πως ο Άρης έδειξε πως μπορεί να παίξει διαφορετικά. Δεν παίζουμε μόνο επιθετικά. Μετά το δεύτερο γκολ ο Άρης έλεγξε τον ρυθμό και αυτό είναι κάτι που δε συνηθίζουμε να κάνουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Κακόριν υποφέρει με το ίδιο πρόβλημα στο γαστροκνήμιο που τον άφησε εκτός και στο προηγούμενο αγώνα. Θα μείνει εκτός προληπτικά. Προέκυψε πρόβλημα με τον Μεντιούπ που υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου. Εκτός και οι Σπόλιαριτς και Ζόκε».

Για τον Μονέ Πακέ: «Πήρε χρόνο συμμετοχής μετά από εννέα μήνες, στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Όμως ακόμα δεν είναι έτοιμος να μπει στα απαιτητικά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι όμως στον δρόμο της επιστροφής. Χαρήκαμε πολύ που πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ