aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Πάμε καλά και τη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι»

«Πάμε καλά και τη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ρόστερ του Άρη, όπως πιστεύουν οι άνθρωποί του, έχει στελεχωθεί με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση θεωρούν ότι έχουν καλύψει τα κενά που διαπιστώθηκαν στο διάστημα της παραμονής της ομάδας στη Σλοβενία για προετοιμασία.

Ο τερματοφύλακας Γιαννακόπουλος, ο μέσος Ικάντες και ο ακραίος επιθετικός Μπουκαρί θα ενισχύσουν την προσπάθεια του προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη να παρουσιάσει μια ισχυρή ενδεκάδα στο νέο πρωτάθλημα. Επίσης, ο Άρης είναι πολύ κοντά στον 31χρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο Ροζέριο Μάρτινς και στον Νίκο Παντίδο. Αν επιτευχθεί κι αυτή η συμφωνία, οι πράσινοι της Λεμεσού θα είναι ευχαριστημένοι.

Μέχρι την προσεχή Δευτέρα πάντως που θα γίνει η παρουσίαση του ρόστερ, αναμένεται ότι θα έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες. «Πάμε καλά και τη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι», δήλωσε στο «Goal» ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν στα προπονήσεις, με την τεχνική ηγεσία να ρίχνει το βάρος στην τακτική. Την προσεχή Κυριακή είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την Παρεκκλησιά, ενώ το μεθεπόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί φιλική συνάντηση με την ΑΕΖ στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ