aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠαλιά χρωστούμενα και εκκρεμότητα με τον Λόμπε

Παλιά χρωστούμενα και εκκρεμότητα με τον Λόμπε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ενδιαφέρον για τον Άρη θα στραφεί σε δύο κατευθύνσεις μεθαύριο. Το απόγευμα θα διεξαχθεί το σημαντικό παιχνίδι με τη Δόξα στο Τσίρειο, αλλά θα προηγηθεί η γενική συνέλευση, η οποία θα αρχίσει στις 10:30 στο οίκημα του σωματείου, που βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων.

Όπως μας ειπώθηκε, θα συζητηθούν θέματα που άπτονται του οικονομικού, καθώς εκκρεμεί ένα οφειλόμενο ποσό στον Καρλ Λόμπε (δεξιά στη φωτό), ο οποίος αγωνίστηκε μεταξύ 2008 και 2012 στους πράσινους. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Δημοσθένους, σκοπεύει να θέσει ενώπιον των ευθυνών τους, κάποιους από τους παλιούς παράγοντες του σωματείου.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης προετοιμάζεται για τον μεθαυριανό αγώνα με τη Δόξα, με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Σκούρτη. Αυτό είναι ευχάριστο, καθώς πρόκειται για σημαντική αναμέτρηση, αφού με τρίποντο θα αυξήσει τη διαφορά από την αντίπαλό του στους εφτά βαθμούς και θα μεγαλώσουν πάρα πολύ οι πιθανότητες για παραμονή.

Ο Νικόλας Μαρτίδης μελέτησε την ομάδα της Κατωκοπιάς, άλλωστε δεν έχει περάσει μήνας από την ήττα με 1-3 στο Μακάρειο από αυτήν. Αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του σε επιτυχία, έχοντας όπλο την πολύ καλύτερη ψυχολογία, προϊόν των δύο σερί νικών επί του Εθνικού (1-3) και της Νέας Σαλαμίνας (1-3).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ