aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠαίρνει παράταση το ντεμπούτο τους

Παίρνει παράταση το ντεμπούτο τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν είναι ακόμη έτοιμοι αγωνιστικά οι Πάγκαλος και Αλέξε, γι’ αυτό και δεν υπολογίζονται από τον Νικόλα Μαρτίδη για τον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση.  Η συμμετοχή των δύο επιθετικών θα πάρει παράταση άλλη μία εβδομάδα και λογικά θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους για την αναμέτρηση κόντρα στην Αλκή. Έτσι ο Νικόλας Μαρτίδης θα στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα.

Ποιοι θα αγωνιστούν αύριο θα ξεκαθαρίσει μετά την τελευταία σημερινή προπόνηση. Οι πράσινοι πάντως θα έχουν αύριο μια δύσκολη αποστολή απέναντι στην «Κυρία», όμως θα μπουν στο γήπεδο χωρίς φόβο με στόχο να αποκομίσουν βαθμολογικό όφελος. Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως αν ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του, τότε έχουν αρκετές πιθανότητες να φύγουν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με βαθμολογικό κέρδος. Ο Νικόλας Μαρτίδης το έχει κάνει ξεκάθαρο από την αρχή, πως η ομάδα που έχει δημιουργηθεί φέτος θα είναι σε θέση να κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ