aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Παίκτες με βιογραφικό που ζαλίζει και θητεία στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ»

«Παίκτες με βιογραφικό που ζαλίζει και θητεία στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ»

Στη σελίδα Aris Limassol (δεν είναι επίσημη), αναφέρεται πως το ρόστερ του Άρη είναι συμπληρωμένο, ωστόσο, η διοίκηση για άγνωστο λόγο προτιμάει να τηρεί «σιγήν ιχθύος»

«Η διοίκηση τις τελευταίες ημέρες ήρθε σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας (σ.σ. όχι όλων, αφού κάποια διέρρευσαν). Κάποιοι από αυτούς είναι ήδη στην Σλοβενία όπου προετοιμάζεται ο Άρης και το ρόστερ θα παρουσιαστεί επίσημα σε εκδήλωση που θα γίνει με την επιστροφή της ομάδας από την στην Κύπρο», σημειώνεται αρχικά.

Ακολούθως, όποιος και αν είναι αυτός που πόσταρε τα πιο πάνω, προσπαθεί να καθησυχάσει τους λιγοστούς οπαδούς της ομάδας με τα εξής: «Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μερικά από τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν και επιβεβαιώνουμε ότι πρόκειται για ποιοτική ενίσχυση. Κάποιοι από αυτούς διαθέτουν βιογραφικό που ζαλίζει, αφού πέρασαν από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και βρίσκονται μάλιστα σε πολύ καλή ηλικία. Κάποιοι, άλλοι είναι πολύ γνωστοί στο κυπριακό κοινό. Απολογούμαστε για την αγωνία που σας φορτώνουμε όμως, σεβόμαστε την επιθυμία και τακτική της διοίκησης και δεν πρόκειται να αναφέρουμε κάποιο όνομα προς το παρών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ