aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Πάει Κύπρο ο Γκαμπριέλ Σιμιόν»

«Πάει Κύπρο ο Γκαμπριέλ Σιμιόν»

Στην Κύπρο και τον Άρη στέλνει η ρουμανική ιστοσελίδα gsp.ro τον ποδοσφαιριστή της Στεάουα Βουκουρεστίου Γκαμπριέλ Σιμιόν, με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας, ο ρουμάνος ποδοσφαιριστής απέτυχε να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα, ενώ ήδη αποχώρησε από την προετοιμασία.

Πρόκεται για 23χρονο αμυντικό μέσο που προέρχεται από τις ακαδημίες της Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία μετρά 23 συνολικά συμμετοχές. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ντουναρέα, Άστρα, Κλιντσένι και Γουβέντους Βουκουρεστίου, σε όλες ως δανεικός.

Το δημοσίευμα:

Επιστρέφοντας στη Στεάουα Βουκουρεστίου μετά τον δανεισμό του στην Άστρα Γκιουργκιού, ο Γκάμπριελ Σιμιόν απέτυχε στο να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα και θα φύγει με τη μορφή δανεισμού για τον Άρη Λεμεσού, νεοφώτιστη ομάδα στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου.

Ο ποδοσφαιριστής ήδη αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας πριν ακόμα την έναρξη του φιλικού απέναντι στην Τσίντια (3-1).

Το συμβόλαιο του αμυντικού μέσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ