aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠάει για το κόλπο γκρόσο ο Άρης: Θέλει να «κλέψει» τον αρχηγό της Παρτίζαν!

Πάει για το κόλπο γκρόσο ο Άρης: Θέλει να «κλέψει» τον αρχηγό της Παρτίζαν!

Πάει για το κόλπο γκρόσο ο Άρης, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στη Σερβία! Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «telegraf.rs» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για απόκτηση του αρχηγού της Παρτίζαν, Σλόμπονταν Ουρόσεβιτς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομάδα του Βελιγραδίου επιθυμεί την παραμονή του έμπειρου ποδοσφαιριστή, όμως ο ίδιος θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και καλοβλέπει την πρόταση του Άρη. Με δεδομένο αυτό, η Παρτίζαν ενδέχεται να ενδώσει σε μια πρόταση της τάξεως των 150-200 χιλιάδων ευρώ, αφού το συμβόλαιο του Ουρόσεβιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και από τον Δεκέμβριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος.

Ο Ουρόσεβιτς αγωνίζεται στους «νεκροθάφτες» του Βελιγραδίου από τον Ιανουάριο του 2018, έχει καταγράψει συνολικά 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 16 γκολ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Νάπρεντακ, Λέουβεν και Ραντ, ενώ είναι επίσης δύο φορές διεθνής με την Εθνική Σερβίας.

Csve

Sacdvf

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ