aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Όσο περνά ο καιρός, οι πιθανότητες για Στεπίνσκι λιγοστεύουν...»

«Όσο περνά ο καιρός, οι πιθανότητες για Στεπίνσκι λιγοστεύουν…»

Όσο περνά ο καιρός, οι πιθανότητες για επιστροφή του Μάριους Στεπίνσκι στον Άρη λιγοστεύουν, τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρασίνων, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον Super Sport FM.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος:

Αρχικά είπε: «Δεν θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ματαιώθηκε οριστικά. Δεν βρίσκαμε αεροπορικά εισιτήρια για την κάθοδό της ελληνικής ομάδας. Θα δώσουμε άλλα δύο φιλικά, με τον ΠΟ Ξυλοτούμπου και με τον Ακρίτα. Το ψάχνουμε για άλλο ένα δυνατό φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως είναι δύσκολο γιατί οι περισσότερες ομάδες αγωνίζονται στην Ευρώπη».

Για τα αγωνιστικά: «Οι Γκομίς και Μπαμπίκα θεωρούμε ότι έχουν προβλήματα που θα ξεπεραστούν, το στοίχημα μας είναι με τον Στρούσκι και την επάνοδό του».

Για τα μετεγγραφικά: «Ψάχνουμε για νέες προσθήκες, είμαστε σε επαφές όμως δεν υπάρχει κάποια περίπτωση για να πούμε ότι είμαστε κοντά».

Για τον Στεπίνσκι: «Ξέρουμε ποιος είναι, ο προπονητής τον γνωρίζει, αλλά όπως είχα ξαναπεί είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα, ενώ δεν είναι 100% έτοιμος. Κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει με άλλους παίκτες, δεν μπορούμε να περιμένουμε τον Στεπίνσκι ή κανέναν Στεπίνσκι. Όσο περνά ο καιρός και δεν προκύπτει εξέλιξη, οι πιθανότητες επιστροφής του λιγοστεύουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ