aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΌλα εξαρτώνται από τον Καϊάφα

Όλα εξαρτώνται από τον Καϊάφα

Το μέγα ερώτημα που πλανάται στον Άρη είναι τι θα γίνει αναφορικά με το πόστο του προπονητή. Παρά την καλή πορεία της ομάδας και της σχετικά εύκολης αποφυγής περιπετειών, δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στον πράσινο πάγκο ο Κώστας Καϊάφας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Λεμεσού, Σταύρος Δημοσθένους, όταν ρωτήθηκε σχετικά είχε δηλώσει πως η διοίκηση επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Κύπριο προπονητή.

Όπως διαρρέει από τις τάξεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις του νυν τεχνικού της ομάδας. Παρόλα αυτά, δεν πέρασε απαρατήρητη φυσικά η παρουσία του Βέλγου προπονητή Φρεντερίκ Βαντερμπίστ στο Τσίρειο, στο προχθεσινό ματς με τον Ερμή (3-0).

Δείγμα του ότι ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του, σε περίπτωση που εκδοθεί διαζύγιο με τον Καϊάφα.

Η ένατη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα που επιτεύχθηκε απέναντι στον Ερμή ήταν απαραίτητη για αποφυγή περιπετειών. Μάλιστα, το προχθεσινό αποτέλεσμα έδωσε την ευκαιρία στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» να πλησιάσει στους δύο βαθμούς την ΑΕΛ, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του β’ ομίλου.

Παράλληλα, οι πράσινοι θέλουν άλλες δύο νίκες για να ισοφαρίσουν το ρεκόρ τους, που είχαν πετύχει τη σεζόν 1989-90 με 11 νίκες, όταν είχαν τερματίσει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δέκα νίκες είχε σημειώσει τη σεζόν 1987-88 ο Άρης.

Το 3-0 επί του Ερμή προήλθε μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Ο Ράνος, ο Μπόνιφεϊς και ο Κύπρου ήταν οι σκόρερ απέναντι στους μαυροκόκκινους, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας της Λεμεσού. Οι υποχρεωτικές απουσίες των Χριστοφόρου, Ευσταθίου, Παναγή, Αντωνίου, έδωσαν την ευκαιρία στον τεχνικό των πρασίνων να δοκιμάσει άλλους παίκτες για να σχηματίσει καλύτερη άποψη για το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ