aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟι συστάσεις και ο «τελικός»

Οι συστάσεις και ο «τελικός»

Στις δύο εβδομάδες που βρίσκεται στον Άρη ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ, έχει αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του και προσπαθεί επί καθημερινής βάσεως μέσα από τις προπονήσεις να περάσει τις απόψεις του στους παίκτες, σε ότι αφορά τον τρόπο που θέλει ν’ αγωνίζεται η ομάδα του.

Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι μονόδρομος για τους πράσινους, οι οποίοι με μόλις τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό τους, βλέπουν το παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου» κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας σαν τελικό. Ο Βέλγος τεχνικός, με τη βοήθεια και της διοίκησης, έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν πως οι «κακές συνήθειες» των προηγούμενων αγώνων πρέπει να σταματήσουν.

Έχουν γίνει συστάσεις στους παίκτες, ενώ ο προπονητής ξεκαθάρισε στους πάντες πως θα είναι στο πλευρό τους για να τους βοηθήσει, με μοναδικό στόχο να οδηγήσουν την ομάδα μακριά από τις περιπέτειες. Ο Βαντερμπίστ μέσα από τις δύο προπονήσεις που ακολουθούν, θα κληθεί να αποφασίσει ποιοι ένδεκα θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχαν ρεπό καθώς με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος είχανε πολύ δύσκολο  πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις και «καψώνια» από τον Βάντερμπιστ και τους συνεργάτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ